Coevorden – Jandino Asporaat doet met de try-outtour van zijn voorstelling Therapie ook Theater Hofpoort aan. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 29 maart en begint om 20.15 uur.

De kaartverkoop start zaterdag 27 januari om 16.00 uur via de website van Theater Hofpoort. Vrienden van Hofpoort kunnen al kaarten kopen tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop, eveneens via de website, die start op vrijdag 26 januari om 16.00 uur. Een toegangskaart kost 25 euro en dat is inclusief een consumptie.

Over de voorstelling: “Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn. Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘Misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…?

Foto: Ruud Baan