Coevorden – Het was vanochtend een drukte van belang op het techniekplein van FabLab Coevorden in De Nieuwe Veste. Voorafgaand aan de Open Bedrijvendag van morgen kwamen leerlingen van groep 7 van de basisschool naar het schoolgebouw, ingang Graaf Van Heiden Reinesteinlaan.

Zij konden meedoen aan de meest uiteenlopende activiteiten dankzij De Nieuwe Veste en een aantal bedrijven uit Coevorden. Daarvan werd dankbaar gebruik gemaakt.

Deelnemers Open Bedrijvendag

De jaarlijkse Open Bedrijvendag is morgen, zaterdag 4 november, van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoekers maken op een leuke en informatieve manier kennis met een aantal bedrijven in Fablab Coevorden (ingang De Nieuwe Veste, Graaf Van Heiden Reinesteinlaan) en op locatie. In het FabLab doen mee: FabLab Coevorden, Forbo Flooring Systems, Fonville Schoonmaakbedrijven, AVC Support en E-chopper verhuur Coevorden.

Daarnaast zijn enkele bedrijven op de eigen locatie geopend. Zij laten met trots hun bedrijven zien. Dat zijn Lekker Drenthe aan de Data 42 (winkel/webshop met Drentse streekproducten en oud-Hollandse producten), Swanink Technologie aan de Vosmatenweg 3 (machinebouw naar wens van de klant) Bakkerscafé De Loods aan de Parallelweg 20 (voor heerlijk brood en koeken en koffie/thee met gebak), Ecotecworld, Monierweg 5 (o.a. zonnepaneelsystemen, laadpalen, batterijen)

Meer informatie staat op www.werkenincoevorden.nl en de Facebookpagina.