Coevorden – Het jaarlijkse Sinterklaasjournaal start vandaag, dinsdag 12 november. De eerste aflevering is te zien via de Facebookpagina Intocht Sinterklaas Coevorden en via de streekomroep ZO!34, zowel via de televisie-uitzendingen als op de website. Elke dag is er een nieuwe aflevering tot en met vrijdag 15 november. De televisie-uitzending op ZO!34 is dagelijks van 19.00 tot 19.20 uur.

Kijk snel naar de uitzending en zie welke rol dit kind heeft in het spannende verhaal.

Intocht

De ontknoping vindt plaats op de dag van de intocht van Sinterklaas op zaterdag 16 november. Die middag is er weer een compleet en verrassend programma in en rond de haven. Het programma begint om 14.00 uur, de intocht van Sinterklaas en de Pieten is om 14.30 uur. Natuurlijk zijn de nieuwe Miss Ganzenhoedster Natalie Massa, Mini-Miss Ganzenhoedster Norah Wessel en Mini-Mister Ganzenhoeder Shahin Sanli daarbij aanwezig.

Voor basisscholen (tot en met groep 5) en peuterspeelzalen in Coevorden en Steenwijksmoer is er een knutselopdracht. De kinderen hebben die via de scholen ontvangen. Wie dit heeft gemist, kan de knutselopdracht ophalen in de bibliotheek.