Erm – In Erm wordt zaterdag 15 juni voor de vijfde keer Dorpsfeest Erm gehouden, het eerste lustrum dus. De activiteiten spelen zich af op een terrein aan De Brinken in het dorp.

De festiviteiten starten ‘s morgens met een oldtimertoertocht voor tractoren (ouder dan dertig jaar) rondom Erm. Een groot aantal oldtimereigenaren doet hieraan mee. Aanmelden voor deelname aan de toertocht kan nog tot en met woensdag 12 juni. Deelname kost 10 euro in inclusief picknick. Aanmelden kan bij john-sikken@hotmail.com of telefoon/WhatsApp 06-12928927.

De deelnemers verzamelen zich tussen 10.00 en 10.30 uur, de tocht start om 11.00 uur. Na afloop zijn de oldtimers gedurende de middag te bewonderen op het feestterrein. Rond de middag is er een dorpslunch voor inwoners van Erm en Achterste Erm. Daarna is er een middagprogramma met diverse activiteiten voor de jeugd.

De festiviteiten worden vanaf 21.00 uur afgesloten met een feestavond. Hiervoor komt de Groningse formatie Mama Maffia naar Erm om een grandioos optreden te verzorgen. De band trad eerder al regelmatig op tijdens het BoerenRockfestival in Drouwenermond.