Dalen – Ondernemersvereniging Dalen houdt ook dit jaar een eindejaarsactie. Die is afgelopen woensdag gestart en duurt tot en met woensdag 23 december. Bij elke besteding van 10 euro krijgt de klant bij de deelnemende bedrijven in Dalen, Dalerveen en Wachtum een actiebon. De bonnen, voorzien van uw naam en adres, kunnen worden gedeponeerd in de bus bij Snijders Wachtum, op winkelplein De Waag en bij Plus Assen in Dalen.

Er is een prijzenpakket ter waarde van 4.000 euro. Er zijn waardebonnen van Ondernemersvereniging Dalen van 10 tot en met 450 euro te winnen, alsmede prijzen van de deelnemende winkeliers. Er zijn tussentijdse trekkingen op maandag 30 november en woensdag 9 en 16 december. De eindtrekking is op woensdag 23 december. Alle trekkingen zijn om 19.00 uur in restaurant De Baander in Dalen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk schriftelijk bericht. Uiterste inleverdatum van de bonnen is woensdag 23 december om 18.00 uur.

Op de website van Dalen Nu staat alle informatie en worden de namen van de prijswinnaars vermeld.

Sfeervol

De bedrijfspanden worden voorzien van verlichte mijters en na zaterdag 5 december van verlichte kerststerren. Ook dit jaar komen er weer meer dan honderd mooi verlichte kerstbomen in het centrum te staan. Bij de ingang van het dorp komen grote kerstbomen. Vrijwilligers spannen zich weer in voor een centrum in sinterklaas- en kerstsfeer.