Coevorden – Ook dit jaar wordt de Dubbelkansactie gehouden. De actie duurt van donderdag 26 oktober tot het moment van de finale op maandag 13 november.

De trekkingen vinden plaats onder toezicht van notariskantoor Veen & Veste op zaterdag 28 oktober, woensdag 1, zaterdag 4, woensdag 8 en zaterdag 11 november, steeds om 18.00 uur bij Jumbo René Kromkamp aan de Arjen Vonkweg. Deelnemers hebben een dubbele kans op het winnen van een prijs tijdens de superfinale op de Ganzenmarkt, maandag 13 november om 12.00 uur op de Markt. Aanwezigheid is niet nodig.

Er zijn meer dan tweehonderd prijzen. De hoofdprijzen zijn een driedaags arrangement bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen, een minuut gratis winkelen bij Jumbo René Kromkamp, een tegoedbon van 250 euro, een elektrische fiets ter waarde van ruim 2200 euro en een goedgevulde winkelwagen met producten van huismerken van Jumbo.

De deelnemende bedrijven zijn:

Bentheimerstraat: Atelier Koekendiefje, Boer-en-land, Dungeon Freak Minis, Lollypop, Pluk de Dag, Tinkebel

Sallandsestraat: Scheerhoorn fietsen, The Chocolate Factory

Friesestraat: Benjamins vis & snacks, Boekweit, Cecil, Dimmendaal Mannenmode, Gewoon ZieZo, Hema, Het Kadootje, Kamst Mode, Marie-Elle, Oogwereld, Petershop/Bluff, ReadShop, Schrage bloemen en kadoshop, Sluyters Sport, Wortelboer bedden, Trendy

Markt: café-restaurant Candia, Echte Bakker Sieben, Jonker Schoenen, Primera

Printer: Ahlers

EDS-plein/Arjen Vonkweg: Jumbo René Kromkamp