Drentse Fiets4Daagse van start

Drentse Fiets4Daagse van start

Dalen – De Amslod Drentse Fiets4Daagse is vandaag van start gegaan. Ook Dalen is al jaren startplaats en kon vele fietsers verwelkomen. In verband met de coronamaatregelen waren er enkele aanpassingen.

De stemming bij de start was opperbest, al was het jammer dat het wat regende. Toch lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan en gingen vol enthousiasme op weg.

Om een goede doorstroming te bevorderen, was de start ditmaal naast Cornelis aan de Hoofdstraat. Daarnaast starten de deelnemers in tijdsblokken om zo het aantal fietsers te spreiden. Inschrijving kan alleen online. Ditmaal wordt onderweg niet gestempeld. Deelnemers kunnen volop genieten van de natuur, de mooie dorpen en de steden, de bezienswaardigheden en de gastvrijheid van de horecaondernemers.

Er is keuze tussen routes van 30, 40 en 60 kilometer. Vandaag is er bovendien een route voor kinderen. De dagelijkse finishtijd is steeds uiterlijk 17.00 uur. Parkeren kan op het terrein aan de Burgemeester Fonteinstraat/hoek Thijakkerstraat.

Meer informatie staat op de website van de Drentse Fiets4Daagse. Meer informatie over startplaats Dalen is hier te vinden.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *