Erm – De vierde editie van het Dorpsfeest Erm wordt vrijdag 16 en zaterdag 17 juni gehouden. Het organisatiecomité biedt een programma met diverse activiteiten voor jong en oud. De festiviteiten spelen zich af op een terrein aan De Brinken.

Het programma start op vrijdag met een feestavond met een optreden van de formatie Bad Tyre . Bad Tyre is in de regio inmiddels een bekende naam en speelt rock ‘n roll. De band speelde al op menig feest waarbij het dak eraf ging.

Zaterdag 17 juni beginnen de festiviteiten met een dorpslunch voor inwoners van Erm en Achterste Erm. Aansluitend begint het middagprogramma ‘Voor ons door ons’ met diverse activiteiten. Zo is er onder andere een Ermer Miniparade en zijn er diverse jeugdactiviteiten. Oldtimers mogen niet ontbreken op het feest. Er staan op het terrein een groot aantal oldtimers. ‘s Middags is er een rondrit rond Erm en Sleen.

De festiviteiten worden zaterdagavond afgesloten met een feestavond. De Achterhoekse formatie Hike komt naar Erm om een grandioos optreden te verzorgen. Ook Hike is geen onbekende naam, onder de naam Saints ’n Sinners trad Hike al eens op tijdens Zuidenveld. Hike is bekend van optredens op de megapiratenfestijnen en het Coen- en Sanderfest.

Foto: de ingang van het Dorpsfeest Erm in 2022.