Coevorden – Theater Hofpoort start het seizoen op vrijdag 30 september met twee voorstellingen op een avond: De Meiden van toen en Remy Evers. De voorstelling vindt plaats in Theater Hofpoort@De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4.

Meiden van toen

Tijdens de seizoenspresentatie gaven De Meiden van toen alvast een voorproefje. Drie jonge vrouwen geven een inkijkje in hun leven. Zij hebben elk een eigen verhaal vol hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Bijzondere situaties waarbij je je afvraagt hoe je hier in vredesnaam in verzeild bent geraakt? En nog belangrijker: hoe je er weer uit komt. Twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien worden afgewisseld door intens geluk.

Remy Evers

Remy Evers, winnaar van de juryprijs op Cameretten 2019, doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst dus van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar om zijn overleden vader te eren moet hij eerst nog even Prins Carnaval worden. ‘Gewoon Remy’ is een absurdistische en beeldende reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

De kaartprijs van 19,50 euro is inclusief een (pauze) consumptie. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten bestellen kan online via deze link, daarnaast is de theaterkassa in De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4 elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend.