Emmen/Coevorden – Honderden dansers schitterden afgelopen zaterdag in sporthal Angelslo in Emmen tijdens de dansshow Move-It! De organisatie was in handen van Judith Veenstra, Helga Schepers-Veenstra en Romina Caria van In2Dance uit Coevorden en Marloes Kamphuis van dansstudio MK Beats in Klijndijk en Zandpol. Maar liefst 66 teams van dansscholen en verenigingen uit de regio traden op gedurende de middag en avond.

Move-it! is geen wedstrijd. Het is bedoeld om alle dansers en groepen een kans te bieden om eens op te treden voor publiek met een mooi decor, lampen en harde muziek. De energie was geweldig en voelbaar voor het publiek. Na deze topdag heeft iedereen een voldaan gevoel. “We kijken terug op een geslaagd evenement en hebben veel complimenten ontvangen”, aldus Helga Schepers-Veenstra.

“We zijn trots en vinden het geweldig dat we we dit voor de zevende keer hebben georganiseerd. Het is elke keer weer een groot feest, de sfeer gemoedelijk en we hebben genoten van elkaars optredens”, voegt Marloes Kamphuis hieraan toe.