Coevorden – De afgelopen jaren is veel gebeurd in het centrum van Coevorden. Volgens het centrummanagement sluit de binnenstad steeds meer aan bij de nieuwe slogan van Coevorden, ‘Stad van Strijd’”. Nieuwe bestrating, nieuwe lantaarnpalen, de vaandels en prachtige bloembakken geven een mooie sfeer en beleving in het centrum.

“Maar het centrum is nooit klaar en kan altijd verbeterd worden”, aldus centrummanager Edwin Boomstra. Het centrummanagement wil dan ook graag weten hoe de inwoners (geen ondernemers van het centrumgebied) tegen bepaalde punten in het centrum aankijken en wil graag feedback. De inwoners zijn immers grotendeels de gebruikers van het centrum en hun mening is van groot belang.

Centrummanager Edwin Boomstra nodigt inwoners van de stad uit om mee te kijken naar de ontwikkelingen in de stad. Binnen vier weken zullen inwoners (er kunnen maximaal twintig personen mee) samen met de centrummanager een rondje met het treintje door het centrum rijden. Koffie met wat lekkers hoort daarbij.

Aanmelden kan via info@cmcoevorden.nl.