Coevorden – Damn Honey zou morgenavond te zien zijn in Theater Hofpoort. Echter, bij een van de leden is corona geconstateerd.

In verband hiermee is de voorstelling verplaatst naar donderdag 20 oktober. De try-out van ‘Zelf weten’  is te zien in De Fabriek van Theater Hofpoort. De voorstelling was geprogrammeerd in het kader van de Regenboogweek.

Je ‘probleemzones’ moeten verbergen. Dat seks om de man draait. Dat feministen mannen haten. Het vrouwelijk orgasme als een mystiek, onbegrijpelijk ding. Dat het je eigen schuld is als je in je billen wordt geknepen.

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen van ‘DAMN, HONEY de podcast’ zijn er helemaal klaar mee. In deze voorstelling, over de shit waarmee je als vrouw van deze tijd moet dealen, schoppen ze deze misverstanden met verve onderuit. Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen.

Marie Lotte en Nydia breken dwars door alle taboes heen en praten in alle openheid over alles, in de hoop dat jij je minder alleen voelt. Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

De voorstelling in De Fabriek aan de Sint Jansstraat begint om 20.15 uur. Degenen die kaarten hebben, zijn ingelicht. Kaarten zijn nog te bestellen via deze link. De kaartprijs is inclusief een consumptie, met uitzondering van de speciaalbieren. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382.

Foto: Tatjana Almuli.