Dalen – De Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met het circus door Nederland. Tot en met zondag 30 juli staat het circus in Dalen met een vernieuwde show op het evenemententerrein aan de Thyakkerstraat.

Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer.

De show bevat alle klassieke elementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen zijn op woensdag 26 juli om 15:00 uur, vrijdag 28 juli om 19:00 uur, zaterdag 29 juli om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 30 juli om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur. Meer informatie staat op de Facebookpagina van het circus.