Coevorden – BSV Binnenvree viert aankomend weekend het 65-jarig bestaan. De buurt- en speeltuinvereniging bereikte twee jaar geleden al deze mijlpaal, maar door corona kon het feest toen niet doorgaan. Het feest wordt gehouden op de eigen locatie aan de Thorbeckestraat.

Zaterdagmiddag 17 september is er van 13.00 tot 16.00 uur een kinderdisco met een heuse dj en zijn er tussendoor allerlei spelletjes. Op het terrein staat een springkussen.

Moeflons

Vanaf 19.30 uur is het feest voor iedereen vanaf 16 jaar. Niet alleen leden, maar ook andere buurtbewoners en oud-leden zijn welkom. Kortom: iedereen die zich betrokken voelt bij de wijk. Het wordt vast een heel mooi feest met de band De Moeflons. De entree is gratis.

Tijdens de avond is er een verloting. Ondernemers uit Coevorden hebben daarvoor prijzen beschikbaar gesteld waarmee BSV Binnenvree heel blij is. Loten worden tijdens de feestavond verkocht.

Herinneringen ophalen

“Het wordt vast een heel leuke avond, waarop velen elkaar weerzien”, aldus Chantal Kampherbeek van BSV Binnenvree. “We hebben tijdens deze dag een herinneringstafel met foto’s en verslagen van vroeger, zodat mensen herinneringen kunnen ophalen.”

Foto: Google Maps