Coevorden – Bert de Haan van TalentenCentrum Coevorden was vanmiddag bij het Thomashuis aan het Klooster om er te zingen en accordeonmuziek ten gehore te brengen. De bewoners, die al weken niet van het terrein af komen, genoten met volle teugen van het speciale concert en zongen zoveel mogelijk mee.

Op initiatief van Theater Hofpoort is er een reeks optredens bij verzorgingstehuizen, uiteraard op ruime afstand van de bewoners. Het is niet de bedoeling, dat er publiek van buitenaf komt. Omwonenden en toevallige voorbijgangers kunnen meegenieten, maar houd gepaste afstand!

Andere optredens

Inge Tibben brengt zondag 22 maart vanaf 15.00 uur Franse chansons en Nederlandse liedjes ten gehore in het atrium van Het Nieuwe Bastion.

De twaalfjarige Dirk Veenstra speelt maandag 23 maart vanaf 14.30 uur rondom St. Franciscus op zijn accordeon voor bewoners en zorgmedewerkers.

Wesley Schippers (van het duo Skinny Boy) zingt dinsdag 24 maart vanaf 14.30 uur nummers van onder andere Frank Sinatra en Wim Sonneveld bij verpleeghuis Aleida Kramer.

Aanmelden van muzikanten en locaties kan nog steeds via saskia@theaterhofpoort.nl.