Coevorden – Het was vandaag tijdens de informatiebijeenkomst aan de Stationsstraat 34 in Coevorden. De voormalige tramremise van de EDS, later in gebruik bij Autobedrijf Pieper, krijgt een nieuwe bestemming: er worden twaalf appartementen en drie penthouses gerealiseerd. Het complex krijgt de naam Residentie De Remise. Vervolgens wordt de villa ernaast, met de naam Carpe Diem gerestaureerd.

Veel mensen toonden hun interesse in de appartementen. Inmiddels is een van de appartementen verkocht en zijn er zo’n vijf opties genomen op de appartementen. “Gezien de drukte”, aldus makelaar Nicolien Venhorst, “zouden dat er meer kunnen worden.” Makelaardij Venhorst uit Coevorden en de makelaars Otten & Flim uit Rijssen hebben de verkoop in handen. Zij gaven graag uitleg over de appartementen.

De twaalf appartementen komen op twee verdiepingen (begane grond en eerste etage) en hebben elk een eigen berging. Er komen voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners en er zijn parkeerplekken voor bezoekers aan deze woningen. De penthouses komen op de tweede etage. De appartementen zijn te koop voor 315.000 euro, het hoekappartement op de begane grond wordt voor 330.000 euro verkocht. Een penthouse kost 525.000 euro. De bouw van Residentie De Remise start in maart 2024.

Meer informatie staat op www.residentiederemise.nl.