Schoonoord – Studio Concrea aan de Slenerweg 78 in Schoonoord toont tot en met zondag 30 januari veertig kunstwerken van Martha Marjenburgh, Gerard van Amstel, Roland van Balen en Diana Möhlmann en een aantal kunstwerken uit Indonesië van een onbekende kunstenaar.

De kunstwerken zijn ter plaatse, maar ook online te bekijken en er kan worden geboden. De werken worden tegen een relatief lage instapprijs per opbod aangeboden. Voor het bekijken van de kunstwerken en het bieden: klik hier. Op afspraak kunnen de kunstwerken worden bekeken in de expositieruimte van Studio Concrea. Er is een kijkdag op zondag 19 december van 11.00 tot 16.00 uur. Houd voor de actuele stand van zaken de geldende coronamaatregelen in de gaten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-29087377 of concrea@online.nl.

Elke maandag worden de hoogste biedingen van elk kunstwerk gepubliceerd op de website van Concrea. Aan het eind van de expositie wordt de veiling gesloten en gaan de verkochte kunstwerken naar de hoogste bieders.