Coevorden – De bekende profvoetballer Bas Dost blijkt nog steeds zeer begaan met het wel en wee in zijn vroegere woonplaats Coevorden.

Coevorden Co-Helpers

Vanuit zijn huidige woonplaats Frankfurt hoorde Dost eind vorige week van de Coevorden Co-Helpers, die tijdens de coronacrisis op allerlei manieren de helpende hand proberen te bieden aan ouderen en andere zorgbehoevenden.

Bij het vernemen van de berichtgeving bood Dost zijn goede vriendin en initiatiefneemster Simone Kempees gelijk aan om een steentje bij te dragen.

Donatie

Simone kon op dat moment melden dat ONS Coevorden al ogenblikkelijk in de bres was gesprongen met een donatie voor financiële ondersteuning van het project Co-helpers. Bas Dost waardeert deze Coevorder initiatieven bijzonder en heeft om die reden een fors geldbedrag overgemaakt op de bankrekening van ONS Coevorden.

Stichting ONS Coevorden is in juni 2018 opgericht en bestaat op dit moment uit zestig leden. Doel is het positief stimuleren door financiële ondersteuning van activiteiten en projecten die bijdragen aan het welzijn van een zo groot mogelijke groep inwoners in de stad Coevorden. Belangstellenden kunnen meer informatie opvragen door te mailen naar info@onscoevorden.nl.

Lees ook:

ONS Coevorden verleent al dertig bijdragen

Ruim vijftig Co-Helpers hebben zich al aangemeld