Coevorden – Rotaryclub Coevorden komt met een nieuwe actie: de verkoop van ingeruilde meubels van Haverkort Interieurs, artikelen van Mooiweer Styling en Decoratie en Tjardi sieraden en brocante. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel: de jeugd in de gemeente Coevorden.

Dankzij de familie Kruizenga mag Rotaryclub Coevorden gebruikmaken van het pand aan Printer 22i voor deze actie. Er is een kijkdag op vrijdag 17 mei van 13.30 tot 18.00 uur. De verkoopdagen zijn op zaterdag 18 en 25 mei en 1 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Bij succes wordt de actie mogelijk verlengd. Iedereen is welkom in het pand op de genoemde dagen. Al eerder hield Rotaryclub Coevorden een succesvolle verkoopactie.

De tweedehands en nieuwe meubels zijn gereinigd met de apparatuur van Schoonex. Er zijn meubels van bekende merken als Montèl, Stressless, Rolf Benz en Cor. Het mooiste is als mensen zelf de spullen afhalen. Echter, het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding voor het goede doel de spullen thuis te laten bezorgen.

Om een beeld te krijgen van de collectie kunt u die vanaf donderdag 16 mei bekijken via deze link. Ook is het mogelijk om via deze link een afspraak te maken om meubels en decoratie-artikelen te komen kijken op andere momenten dan de bovengenoemde data.

Bureau Graphique uit Valthe zorgde voor spandoeken en het logo voor ‘Alles voor het goede doel’.

De mannen en vrouwen van Rotaryclub Coevorden zijn immer actief met allerlei acties om goede doelen te steunen, zowel lokaal, regionaal als nationaal en internationaal. De club was in 1998 grondlegger van het Rudie Zwols Fonds, dat inmiddels al vele jaren op eigen benen staat. Verder zijn er onder meer de jaarlijkse houthakactie, de herfstmarkt en fruitpersdag. Afgelopen jaar nog zegde Rotaryclub Coevorden een watertappunt op de Markt toe bij de herinrichting van het plein en omgeving.

Op lokaal gebied werden en worden diverse organisaties gesteund, zoals Talentencentrum Coevorden, het Rudie Zwols Fonds, de Voedselbank, Petje Af, kinderkampen, Stichting Duofietsen Gemeente Coevorden, teams Roparun en Speeltuinen Dalen. Daarnaast houdt de club jaarlijks een activiteit voor mensen met een beperking uit de regio.