Gees – BIG Art & Garden aan de Schaapveensweg in Gees heeft weer heel wat op het programma staan. BIG Art & Garden is dit seizoen (tot en met 6 oktober) geopend van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Afgelopen zaterdag startte de extra tentoonstelling met als thema ‘Vogels’ met werk van Maurice Den Boer, Kaat Stieber, Fiona Zondervan, Els van der Glas, Jonneke Kodde, Anneke Bloema, Margriet Barends en Yvan Veninga.

Concert en demonstratie

Aanstaande zaterdagavond, 20 juli, treedt flamencogitarist Eric Vaarzon Morel op in de beeldentuin. Die dag wordt de tentoonstelling van gastexposant Jos Dirix geopend. Op dezelfde zaterdagavond vertelt Jos over zijn werk en bronsgieterij Custers verzorgt een demonstratie bronsgieten. De inloop is vanaf 19.00 uur. De activiteiten beginnen rond 19.45 uur. Kaarten à 19 euro zijn te bestellen via deze link. Abonnementhouders krijgen een gratis drankje. Reserveren is nodig in verband met beperkt aantal plaatsen.

Bovendien is kunstenaar Judith de Vries die dag vanaf 12.00 uur aanwezig om over haar werk te vertellen. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Nerikomi-techniek en past dat toe in porselein. Zij is 20 juli aanwezig om te vertellen over haar werk. Haar werk is opgenomen in diverse collecties van onder andere Museum Boymans van Beuningen in Rotterdam, het Design Museum in Gent en het Sanbao Art Institute, Jingdezhen, China.

De agenda voor de komende tijd is hier te vinden.