Coevorden – Hagop Abrahamyan uit Coevorden is reeds enkele jaren actief in de horecasector. Hij presenteert nu zijn nieuwe bedrijf, Abrahamyan Luxury met een aanbod van kaviaar, champagne en andere dranken.

Vijf jaar geleden kwam hij in contact met zakenman Salar Azimi, die onder andere een aantal hotels in Zeeland heeft. “Ik ben bij hem aan het werk gegaan en er is een vriendschap ontstaan. Vorig jaar werd ik door hem benaderd. Hij had een eigen kaviaarlijn met bijpassende dranken opgezet. Vanuit dit initiatief ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Abrahamyan Luxury. Kaviaar een prachtig product.”

Onlangs werd hij benaderd door dj Michael Mendoza. “We gaan samen onze luxury producten presenteren in de beste clubs, discotheken, restaurants en op festivals in Nederland, Duitsland en België. Als hij er bekendheid aan geeft, zie ik er een goede toekomst in. Ook in deze regio wil ik er bekendheid aan geven. We kunnen proeverijen houden voor belangstellenden. Via de webshop zijn producten rechtstreeks te bestellen.