Coevorden – Het Ganzenfestival Coevorden wordt gehouden van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september. De eerste twee acts is inmiddels bekendgemaakt: op zondag treedt de Abba Tribute Band op en op zaterdag is er de ‘sitdown show’ van Buurman & Buurman.

Abba Tribute

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’ en ‘The winner takes it all’. De Abba Tribute Band bestaat uit twee zangeressen en vier muzikanten, die bovendien de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

De voorverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Net als vorig jaar vinden de activiteiten plaats op de Weeshuisweide. Er wordt voldaan aan de richtlijnen van het RIVM. Daardoor is de capaciteit beperkt.

Het programma is als volgt: vrijdag 11 september: avond voor jeugd 13 t/m 17 jaar, 18.00-00.00 uur; zaterdag 12 september: terrasfestival (16+) met de beste muziek en artiesten van nu, 18.00-01.00 uur; zondag 13 september: terrasfestival (Classics & Fout Only) met 70s/80s/90s & foute muziek, 16.00-22.00 uur.

Kaarten bestellen kan via deze link.

Lees ook:

Ganzenfestival start voorverkoop