Coevorden – Aanmelden voor deelname aan de verkiezingen van Miss Ganzenhoedster, Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoeder kan nog tot maandag 3 oktober.

De Ganzenmarkt gaat er dit jaar iets anders uitzien. Dat geldt ook voor de verkiezingen. De verkiezingen vinden ditmaal op een andere manier plaats.

Verkiezingsavonden

Rond 1900 waren er vijf jaarmarkten in Coevorden: de meimarkt in het voorjaar en de Biestemaondag, Middelbiestemaondag, Olle Wievenmarkt en de Ganzenmarkt in de herfst. Het waren drukke marktdagen waarop veel werd verhandeld. Op deze Biestemaondagen zijn ditmaal de verkiezingen.

De bijeenkomsten vinden plaats in De Fabriek van Theater Hofpoort aan de Sint Jansstraat 4 en zijn steeds van 19.00 tot 20.30 uur: maandag 24 oktober, presentatie kandidaten Mini-Miss Ganzenhoedster; maandag 31 oktober: presentatie kandidaten Mini-Mister Ganzenhoeder; maandag 7 november: presentatie kandidaten Miss Ganzenhoedster.

Vervolgens worden alle kandidaten op woensdag 9 november van 15.00 tot 17.00 uur verwacht om samen voorbereidingen te treffen voor de Ganzenmarkt. Op de dag van Ganzenmarkt, maandag 14 november, dienen alle kandidaten om 13.00 uur in De Fabriek te zijn.

Wie vragen heeft, kan mailen naar info@ganzenmarktcoevorden.nl. Alle informatie over het evenement staat op www.ganzenmarktcoevorden.nl.