Coevorden – Sid Jansen uit Coevorden besloot eind afgelopen jaar het roer om te gooien. Hij had in de loop der tijd een leidinggevende functie en zat in het managementteam van Moderna, gevestigd in Hardenberg.

Eigen bedrijf

Na die jaren raakte ik mijn motivatie en interesse wat kwijt. Ik ben altijd van het ontwerpen en de creativiteit geweest, dus besloot ik ontslag te nemen en mijn eigen bedrijf op te richten”, vertelt Sid.

Professioneel

Hij deed ‘even’ een hbo-studie grafische vormgeving en webdesign en volgde een opleiding voor onderhoud, optimalisatie en beveiliging. Hij mag zich nu professioneel webdeveloper en grafisch vormgever noemen.

Voorbereidingen

De laatste tijd bereidde hij veel zaken voor, zodat hij goed beslagen ten ijs kwam. Hij schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en is nu de trotse eigenaar van SID-design. Natuurlijk maakte hij eerst zijn eigen website, die een goed overzicht geeft van zijn werkzaamheden. ‘SID daagt jou uit’ is de slogan. Onlangs leverde hij de nieuwe website voor het Racket- en Bowlingcentrum in Coevorden op.

De boer op

Inmiddels is Sid de boer op om ondernemers te interesseren voor zijn diensten op het gebied van reclame, drukwerk, webdesign, social media en advies.

Mix van opdrachtgevers

SID-Design streeft naar een gezonde mix van opdrachtgevers van duurzame klantrelaties en ongebonden opdrachtgevers. De producten en diensten kunnen bestaan uit een eenmalige opdracht van een particulier tot het volledig verzorgen van alle merkuitingen, sociale media- en pr-activiteiten van een onderneming, zowel on- als offline.

Alle informatie over het bedrijf van Sid staat op www.sid-design.nl.