Dalen – Installatiebedrijf Jansen Meppelink aan het Kleine Veld 15 in Dalen houdt vrijdag 28 en zaterdag 29 februari en zondag 1 maart van 11.00 tot 16.00 uur de show ‘Duurzame energie’.

De adviseurs van het bedrijf weten alles over verduurzaming van de woning. Zij praten bezoekers graag bij over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen. Veehouders kunnen terecht voor informatie over onder andere ledverlichting en waterontharders.

Te zien zijn onder andere warmtepompen, zonnepanelen, warmteterugwinning, water-/broninstallaties, ledverlichting voor de stal, stalinrichting, infiltratie hemelwater, lagetemperatuurverwarming en ook is er informatie over financiële mogelijkheden en subsidies. In samenwerking met fabrikanten wordt de showroom ingericht om de laatste stand van zaken op het gebied van duurzaamheid te tonen. De meeste warmtepompen, die Jansen Meppelink plaatst, maken gebruik van de lucht, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van aardwarmte.

Bovendien wordt een totaal nieuw product geïntroduceerd, waarover de komende tijd meer bekend wordt.

Veel ervaring

Jansen Meppelink heeft al bijna dertien jaar ervaring op dit gebied. Het bedrijf heeft dan ook veel kennis van en ervaring met duurzame technieken. Jansen Meppelink levert al jaren Nibe-warmtepompen en zonnepanelen, maar ook radiatoren en vloerverwarming die op lage temperaturen functioneren.

Leerzame route

Er is tijdens de showdagen een interessante en leerzame route uitgezet om bezoekers te laten kennismaken met alle nieuwe technieken. Aan het eind van de route ligt een attentie klaar en maakt de deelnemer zelfs kans op een mooie prijs.