Coevorden – De jaarlijkse Zwem4Daagse in De Swaneburg in Coevorden in samenwerking met Zwem- en Waterpolovereniging De Plons wordt gehouden van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober.

Aanmelden kan via deze link en via de QR-code op de folder onderaan dit bericht. Op deze folder staan ook de zwemtijden en de extra activiteiten. Daarnaast kun je op maandag en dinsdag een kaartje kopen bij de start van de Zwem4Daagse tegen contante betaling. Deelname kost 10 euro p.p.

Start met schatduiken

De Zwem4Daagse wordt geopend met schatduiken op maandag 23 oktober om 18.00 uur. Er komen meer dan vijfhonderd centjes in het water. Wie de euro vindt, mag als eerste starten voor de Zwem4Daagse.

Activiteiten

Tijdens de hele Zwem4Daagse kunnen kinderen meedoen met een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaten liggen klaar in de kantine. Er staat een tekentafel in de kantine, maar kinderen kunnen ook thuis kleuren. Na de Zwem4Daagse tijdens de zwemdisco op vrijdag 27 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. In de kantine staat ook een sjoeltafel.

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober kunnen deelnemers aan de Zwem4Daagse een survivalparcours op een springkussen in de sporthal afleggen. Dinsdag is er een waterpoloclinic van 19.30 tot circa 20.30 uur. Een springkussenboot is voor woensdag beschikbaar. De ‘loopmat’ staat voor donderdag op het programma en tot slot is er op vrijdag een kinderdisco. Kinderen die niet hebben meegedaan aan de Zwem4Daagse kunnen ook meedoen tegen betaling van 4 euro.

Piratenschip op zondag 22 en 29 oktober

In het zwembad ligt op zondag 22 en zondag 29 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een piratenschip.