Coevorden – Het traditionele nieuwjaarsconcert van Theater Hofpoort wordt heel bijzonder: Spang & Friends verzorgen een feestelijk theaterconcert op zondag 5 januari. Theater Hofpoort is trots op Harm Spang, een Coevorder talent.

Thema ‘Licht en donker’

Zanger Harm Spang uit Coevorden kijkt uit naar het concert. “In de bijna drie jaar dat ik nu als zanger actief ben, heb ik best veel meegemaakt. Mooie dingen, maar ook minder mooie dingen. Ik ga mijn levensverhaal op heel persoonlijke wijze vertellen. Ik stel me daarbij heel kwetsbaar op. Het wordt een voorstelling met een lach en een traan. ‘Licht en donker’ is daarom het thema”, vertelt Harm.

Hij brengt zijn nummers ten gehore, die worden omlijst met filmpjes. “Het is een heel programma, waarvoor het script geheel is uitgeschreven.” Een nieuwe single komt eraan en wie weet, zingt Harm ook dat nummer.

Friends en familie

Aan een aantal mensen heeft Spang veel te danken. Daarom is Pascal Redeker één van de Friends, die op het podium staat met Spang. Ook Wimmie Bouma is van de partij. Daarnaast is familie voor hem heel belangrijk, zowel die van hem als van zijn vriendin. Daarom is er ook een heel bijzondere familieband, die tijdens het concert van zich laat horen.

Het theaterconcert begint om 15.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Een toegangskaart kost 23,50 euro, inclusief een glas bubbels. Kaarten zijn online te bestellen en zijn te koop in The ReadShop aan de Friesestraat 26.

Win kaarten!

Coevorder Nieuws stelt dankzij Theater Hofpoort twee setjes van twee kaarten beschikbaar voor dit concert. Wil je kans maken op het winnen van kaarten? Reageer voor zaterdag 21 december door het onderstaande Facebookbericht over deze actie te liken en delen. Eventueel kun je degene met wie je een gezellige avond wil beleven taggen in het bericht. Vervolgens wordt geloot wie de winnaars zijn. Zij krijgen hierover uiteraard bericht.