Coevorden – In het activiteitenprogramma van Stedelijk Museum Coevorden en Theater Hofpoort zijn door de aanhoudende coronamaatregelen weer wijzigingen aangebracht.

De  tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’ is door de sluiting van het museum tot in ieder geval dinsdag 9 februari niet te bezoeken.

Het concert van zangeres Elke Vierveijzer, dat zou plaatsvinden op vrijdag 5 februari, is afgelast.

De lezing van fotograaf Rudi Huisman is verplaatst van donderdag 11 februari naar donderdag 25 maart. De lezing in De Fabriek van Theater Hofpoort aan de Sint Jansstraat begint om 20.00 uur. De entree is gratis, wel is aanmelden verplicht. Dat kan tot dinsdag 23 maart via info@museumcoevorden.nl. Vermeld daarbij het aantal deelnemende personen.

Wat vooralsnog blijft staan is de kinderworkshop ‘Theatermaskers maken’ onder begeleiding van Pip & Zip op woensdag 24 februari vanaf 14.00 uur. De deelname is gratis. Er kunnen maximaal dertig personen meedoen. Per gezin is één volwassene toegestaan. Aanmelden (verplicht) kan tot dinsdag 23 februari via info@museumcoevorden.nl met vermelding van het aantal deelnemers. De workshop wordt gehouden in De Fabriek.

Op zondag 28 maart is er vanaf 15.00 uur een finissage, de feestelijke afsluiting van de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’ met een muzikaal en verrassingsoptreden. Aanmelden kan tot 25 maart via info@museumcoevorden.nl. Vermeld ook hierbij het aantal deelnemers.

Meer informatie is hier te vinden.

Foto: Tijdens de opening van De Fabriek op 3 oktober.