Aalden/Zweeloo – Openluchtspel Zweeloo speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 september nogmaals het stuk ‘Wied vort’ in het mooie openluchttheater in Aalden. Het stuk is geschreven door Anne Doornbos en uitgegeven door het Huus van de Taol.

Er is bij slecht weer een uitwijkdatum: aterdag 9 september. Alle voorstellingen in het openluchttheater aan de Aelder Hooghe 1 in Aalden beginnen om 20.00 uur.

De acteurs zijn Marcel Bleijleven, Mark Holman, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Melissa Gnodde, Wilma Visser, Karen Askes en Aart Schouten. Ine van de Spoel is de regisseur en souffleur is Alida Eising. Licht en geluid zijn in handen van Jan Hilbrands, Owen Schinkel en Jan Hegen.

Inhoud

Wied vort’ gaat over een echtpaar dat gestopt is met het boerenbedrijf. Hij is een zorgboerderij begonnen en zij een bed & breakfast. Voor dat laatste komt, zo weet ze, een inspecteur van de ANWB langs. Maar ze weet niet wanneer en de inspecteur maakt zich ook niet bekend. Dus elke gast kan die inspecteur zijn. Is het soms het echtpaar dat voor de kraanvogels in de Mepperhooilanden komt? Of de vrouw die een paar dagen komt wandelen in Drenthe? En dan is er nog de nieuwe buurman, die uit Amsterdam komt en een grote voorkeur heeft voor eenzame vrouwen. Wat voert die in zijn schild? En de hulpboer, die het goed bedoelt en de hardhorende oma die op het erf woont, maken de dingen ook al ingewikkelder dan ze zijn….

Kaarten

Kaarten zijn te koop aan de kassa op de dag van de voorstelling vanaf 18.30 uur. Een kaart kost 10 euro voor personen vanaf 13 jaar. Voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene) kost een kaart 3 euro. Voor informatie: 0621978250 of secretariaat@openluchtspelzweeloo.nl of kijk eens op www.openluchtspelzweeloo.nl en de Facebookpagina.