Covorden – BIGsmilegroep uit Coevorden deelt kerstpakketten uit. Aan wie? Dat mag u/jij bepalen! “De eerste kerstpakketten worden al uitgedeeld. Maar niet aan iedereen, terwijl er zoveel mensen zijn die een kerstpakket verdienen of heel goed kunnen gebruiken. Juist nu!”, laat de BIGsmilegroep weten.

Daarom deelt BIGsmilegroep vanaf 18 december honderd goed gevulde kerstpakketten ter waarde van 50 euro uit aan mensen die het (financieel) zwaar hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar ook kan het gaan om personen die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben ingezet voor iets, iemand of de samenleving.

Wie iemand wil opgeven voor deze kerstactie, kan dat doen tot en met donderdag 14 december. Ga hiervoor naar deze link, vermeld de naam van degene die een kerstpakket verdient en laat weten wat de reden is.

Alle aanmeldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uit de aanmeldingen worden honderd personen gekozen. In week 51 worden de kerstpakketten anoniem via PostNL verstuurd. De persoonsgegeven worden op 29 december verwijderd. De pakketten worden voorzien van een feestelijke kerstkaart met tekst ‘Iemand vindt dat jij wel een kerstpakket verdient’. De aanvragers krijgen een mail als zijn of haar genomineerde een kerstpakket heeft ontvangen.

BIGsmilegroep Coevorden aan Modem 4 biedt een bedrijfsplatform waarop bloemen, taarten, kaarten, borrelpakketten, cadeautjes en give aways op rekening kunnen worden besteld. BIGsmilegroep bedenkt, produceert en verzendt cadeaus die een BIG smile opleveren bij ontvanger én gever. BIGsmile van familiebedrijf Feyen werkt voor zowel voor grote als kleine organisaties.