Emmen/regio – Om Koningsdag in Emmen nóg specialer te maken, zijn FC Emmen en de gemeente Emmen op zoek naar mensen in de regio die door anderen als een echte ‘koning’ worden
gezien. Bijvoorbeeld omdat ze altijd belangeloos voor een ander klaarstaan. Die ‘koning’ zal in het zonnetje worden gezet.

Via www.fcemmen.nl/mijnkoning kunnen mensen iemand opgeven. Daarmee maak je bovendien kans op viptickets voor FC Emmen-MVV, de wedstrijd op vrijdag 12 april, waarbij FC Emmen ter ere van het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag in een speciaal oranje tenue speelt. Rondom die wedstrijd zijn er allerlei oranje sfeeracties en koningsspelen op het plein voor het stadion. Ook zorgt de gemeente dat enkele inzendingen beloond worden met een unieke plek langs de route van de koninklijke familie op zaterdag 27 april. Uit alle inzendingen wordt één persoon bezocht met een mooie verrassing.

Het oranje tenue wordt deze week gepresenteerd. Meer dan de helft van het aantal shirts is al verkocht in de voorverkoop. Het shirt is te bestellen via de webshop van de club.