Coevorden – In de horecabedrijven worden Kleintje Ganzenmarkt en Ganzenmarkt weer uitbundig gevierd.

Hotel-restaurant Talens aan de Sallandsestraat viert Kleintje Ganzenmarkt op zondag 10 november van 16.00 tot 23.00 uur met The PianoHouse en dj Robbert. FleXLive treedt er maandag 11 november vanaf 16.00 uur op.

Oale Jan aan de Sallandsestraat gaat op zaterdagavond stampend het Ganzenmarktweekend in. De Knapschuur was tijdens het Pearl Village Festival in Dalen outdoor, maar doet dat nu indoor dunnetjes overdoen voor de liefhebbers van hardstyle. Van Early, Euforisch en Raw hardstyle tot Uptempo en Hardcore beloven de mannen van Pearl Village. Zowel op maandag als zondag is Gigant FM er met de Meest Foute Discoshow van Nederland.

In café Marktzicht aan de Markt zijn de dj’s Jeroen en Jan op zondag vanaf 15.00 uur present. De dj’s Jeroen en Ron zijn op maandag, eveneens vanaf 15.00 uur, present.

Ons Café aan de Bentheimerstraat heeft op zondag 10 november zanger Björn Klok te gast. Op Ganzenmarkt laat Harry Snijders van zich horen.

In De Huuskamer op de Markt is er zondag 10 november vanaf 21.00 uur livemuziek van Nick Arends en Mark Bouwers. Maandag 11 november zorgt Jeffrey Hendriks aan het einde van de middag voor een feestje.

Rembrandt aan de Bentheimerstraat is op zaterdag geopend vanaf 23.30 uur en op zondag en maandag vanaf 20.00 uur.

Stadscafé Vancouver aan de Friesestraat heeft zowel op zondag als maandag een dj en op maandag bovendien een mystery guest.

In ’t Geveltje aan de Friesestraat speelt Justuzzz zondag vanaf 16.00 uur, maandag is 4 of a kind er vanaf 18.30 uur.