Veel bezoekers Festival der Zoete Verleidingen

Veel bezoekers Festival der Zoete Verleidingen

Sleen – Bij het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen stond zaterdagmiddag een rij bij de kassa. Dat gaf al aan, dat het een drukte van belang was bij de achtste editie van dit evenement. Ditmaal vindt het zoete festijn plaats op een nieuwe locatie, namelijk rond De Sleenerhoeve aan de Brink in Sleen.

Het evenement is overigens niet alleen voor zoetekauwen. Naast alle taarten en andere baksels zijn ook tal van hartige lekkernijen verkrijgbaar. Taartenbakkers kunnen inspiratie opdoen tijdens demonstraties en workshops en er zijn allerlei bakspullen, keukenmachines, bakboeken, ingrediënten, serviesgoed, woondecoratie, sieraden en kleding te vinden. De taartenbakwedstrijd is voor het goede doel, De Opkikker. Deze wedstrijd werd gewonnen door Francien Boeve-Hofstede uit Oldenzaal. Voor kinderen staat er een mooie zweefmolen en gezorgd is voor muziek.

Ook morgen, zondag 4 augustus, is het festival geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Verkeersregelaars leiden de bezoekers naar de nabijgelegen parkeerplaats.

Zevenmaal vond het festival plaats rond de boerderij van Marjolein Kleine en Arnoud de Vos aan de Bommertsweg aan de rand van Sleen. Marjolein nam destijds het initiatief, waarbij zij medewerking kreeg van festivalorganisator Anneke Boekee. Vanwege de verhuizing van Marjolein en Arnoud moest worden uitgekeken naar een nieuwe locatie. Ina en Jan Zwiers van De Sleenerhoeve in het hart van Sleen meldden zich meteen aan en daarmee bleef het festival voor Sleen behouden.

Alle informatie is HIER, op www.festivalzoet.nl en op Facebook te lezen.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Logo Theater Hofpoort