Coevorden – De Vrienden van Theater Hofpoort hadden vanmiddag de primeur: zij kregen het programma voor de komende maanden voorgeschoteld. Het blijkt een zeer gevarieerd programma.

Piepschuim was ook ditmaal aanwezig om met een kort seizoen de rest van het seizoen te openen. Cor Burger en Robbert Koekoek gaven een inkijkje in hun nieuwe programma ‘Baat het niet dan schaadt het niet’. Met deze voorstelling komen zij op vrijdag 20 mei naar Theater Hofpoort. Het publiek waardeerde het optreden en de mannen werden dan ook beloond met applaus.

Na het korte concert werd even bijgepraat na al die tijd, dat het theater gesloten was.

De komende maanden staat een keur aan voorstellingen op de agenda. De meeste voorstellingen van de rest van het seizoen zijn in De Fabriek, een enkele voorstelling vindt plaats in de theaterzaal in Hof van Coevorden en één voorstelling is in de synagoge.

Muziek, cabaret, een kindervoorstelling: het is er allemaal. Bluesliefhebbers kunnen hun hart ophalen met muziek van Erwin Java en er is op zaterdag 20 mei een bluesfestival. Verder komen onder andere Robert Jan Stips, Helligen Hendrik, Harm Spang en voor de liefhebbers van Ierse muziek is er Scrum.

Kaartverkoop

Het complete programma is HIER te vinden. Daar kunnen online kaarten worden besteld. Daarnaast zijn kaarten te koop bij de theaterkassa, elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Na bestelling en betaling via de website krijgt u een mail met de e-ticket. Dit ticket kan worden geprint of kan worden getoond op de telefoon. Online reserveren kan tot een uur voor de start van de voorstelling. Vanaf een uur voor de voorstelling is de theaterkassa geopend.

Wie Vriend van Theater Hofpoort wil worden, kan zich aanmelden via info@theaterhofpoort.nl. Als vriend van het theater krijg je onder andere een uitnodiging om als gast aanwezig te zijn tijdens de feestelijke seizoenspresentatie, voorrang bij de voorverkoop en aanbiedingen voor geselecteerde voorstellingen.