Coevorden – Theater Hofpoort krijgt een eigen bier! Bert Calkhoven van De Gulzige Gans, de lokale bierbrouwer, was woensdag al vroeg aan de gang om weer een mooi bier te brouwen. “Het wordt een stoer, bruin winterbier van 7 procent, een dubbel”, aldus Bert.

Het bier wordt rond de kerst gepresenteerd.

Het eerste bier van Theater Hofpoort krijgt de toepasselijke naam ‘Debuut’ en is straks verkrijgbaar in een beperkte oplage van honderd grote flessen van 0,75 liter met daarnaast de gangbare kleine flesjes van 0,33 liter.

Samenwerking ondernemers

Natuurlijk kwam Saskia Kluwen van het theater een kijkje nemen bij dit prachtige initiatief. “En er is nog meer. Molen De Bente in Dalen zorgt voor speciaal ijzerkoekenmeel en Coffee & Tasty in Coevorden presenteert een speciale thee onder de naam Theeater-jubileumthee”, vertelt Saskia. “We hebben de samenwerking gezocht met drie Coevorder ondernemers die Hofpoort een warm hart toedragen. De producten zijn een mooi (december)cadeau om te krijgen en om te ontvangen, zowel zakelijk als privé, en je steunt er meteen je theater mee! Ze zijn los te verkrijgen maar we kunnen er ook leuke pakketjes van maken.”

Intekenen

Voor meer informatie en om in te tekenen op de grote flessen ‘Debuut’ kan contact worden opgenomen met Theater Hofpoort via info@theaterhofpoort.nl.