Emmen – FC Emmen heeft twee namen toegevoegd aan de technische staf. Erwin van Breugel wordt assistent-trainer, Jordy Brust wordt video-analist. Daarnaast sluit jeugdtrainer Marc Hegeman tijdelijk aan.

Van Breugel (41) verbindt zich per 1 september voor twee seizoenen aan FC Emmen en is de komende weken al zoveel mogelijk op de club. Hij is al ruim twintig jaar actief als voetbaltrainer op verschillende niveaus en was van 2015 tot 2020 assistent-trainer bij RKC Waalwijk. Daar werkte hij samen met Fred Grim, de huidige hoofdtrainer van FC Emmen.

Brust maakt de overstap van FC Twente naar FC Emmen. Hij is sinds 2019 actief in de wereld van sportsdata en werd in 2021 video-analist bij FC Twente/Heracles Academie O21. Een jaar later kwam hij bij de eerste selectie van FC Twente. De komende twee seizoenen verzorgt de 25-jarige Brust de video-analyse voor het eerste elftal van FC Emmen.

De 47-jarige Hegeman speelde zelf tussen 1993 en 2001 voor FC Emmen. Na enkele seizoenen bij sc Heerenveen en Heracles sloot hij zijn spelerscarrière in 2005 af bij de Drentse club toen hij wegens knieproblemen moest stoppen met profvoetbal. Hij speelde 140 officiële wedstrijden voor FC Emmen. Als trainer heeft de geboren Schoonebeker ervaring bij onder andere FC Klazienaveen en SVBO. Hij wordt trainer van FC Emmen Onder 16 en zal tijdelijk als assistent-trainer aansluiten bij de eerste selectie.