Coevorden – Stedelijk Museum Coevorden blijft gesloten tot 1 juni en de tentoonstelling ‘Coevorden 75 jaar bevrijd’ is geannuleerd.

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit Stedelijk Museum Coevorden haar deuren voor het publiek tot 1 juni. Ook het cultuurhistorisch paviljoen op de Weeshuisweide is in deze periode gesloten.

Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM omtrent het coronavirus. Alle activiteiten zoals lezingen en rondleidingen in deze periode gaan niet door.

Ook de opening van de tentoonstelling ‘Coevorden 75 jaar bevrijd’ wordt geannuleerd. Deze stond gepland op zaterdag 11 april. Helaas zijn wij genoodzaakt om niet alleen de opening, maar de gehele tentoonstelling ‘Coevorden 75 jaar bevrijd’ te annuleren. Tegelijkertijd zou ook de kleine tentoonstelling ‘Keramiek langs de gracht: verwerkte bodemvondsten door ArcheoHotspot Coevorden’ van start gaan. Ook deze tentoonstelling is voorlopig geannuleerd. Gehoopt wordt dat beide tentoonstellingen op een ander moment kunnen worden gehouden.