Aalden – De veurverkoop voor het Folk veur Volkfestival 2024 start op zaterdag 23 maart. De reguliere veurverkoop begint om 13.30 uur, maar daarvoor is er voor genodigden een bijzonder startmoment. Het festival wordt gehouden op zaterdag 22 juni.

Maar liefst twaalf personen krijgen een eeuwig geldende vrijkaart voor het festival. Zij hebben de vrijkaarten verdiend door het Folk veur Volkmonument in Ierland te bezoeken en dit te bewijzen met een foto. Ter ere van dit bijzondere moment is Klaas Scheper namens de commissie nogmaals naar het monument in Ierland gereisd en op het moment van uitreiking van de kaarten is hij via een livestream, staande bij het monument, verbonden met Aalden.

Extraatje in de voorverkoop

Daarna begint de veurverkoop aan de Aelderstraat 50, om 13.30 uur, met een heerlijk extraatje. Een kaart voor het festival kost in de veurverkoop 20 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen van 3 tot en met 15 jaar. Aan de kassa op het festival is dat respectievelijk 25 en 5 euro. Bij de veurverkoop krijgt iedereen bij aankoop van twee kaarten voor volwassenen een recyclebare pint of wijnglas, die zij tijdens het festival eenmaal gratis mogen vullen met bier, wijn of fris.

Vanaf maandag 25 maart zijn de kaarten ook te koop bij de Welkoop in Zweeloo en bij Partyservice Peter de Koning. Tegelijkertijd start de onlineverkoop.

Line-up

De line-up voor het Folk veur Volkfestival: Sons of Sirius, Shamrock 2.0, Them Dirty Dimes, Marlon Pichel & band, The Logues.

Folk veur Volk is een authentiek, leuk festival voor alle leeftijden dat jaarlijks in juni wordt gehouden in de Hof van Schepers in Oud-Aalden. Tijdens het festival kan iedereen genieten van een zeer veelzijdig repertoire folkmuziek. En niet te vergeten is er de vermaarde Irish pub ‘De Stille Knip’. Ook het kinderprogramma is ondertussen wijd en zijd bekend.