Sleen – Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september staat in Sleen stOER Drenthe op de agenda. Er zijn allerlei stOERe activiteiten als de Wildman Run op zaterdag 14 september, buitensporten, bushcraften en houtzaagkunst van het Timberteam. Het motto van de Wildman Run is ‘Wil je wild? Wil je dirty? Kom naar Sleen!’

Zeventig hindernissen

Voor de Wildman Run zijn routes van 2, 5, 10 en 15 mijl. Er zijn maar liefst zeventig hindernissen op de langste afstand. Vorig jaar waren er duizend deelnemers, die zich waagden aan het loodzware parcours. De eerste deelnemers starten om 9.00 uur. Start- en finishlocatie is op het terrein achter de brandweerkazerne aan de Boelkenweg.

Stoere feessies

Stoere feessies’ zijn er op vrijdag 13 september vanaf 20.00 uur (5thWheel) en zaterdag 14 september vanaf 21.00 uur (Die Lustige Moeflons Musikanten). Wie na alle bezigheden tot rust wil komen, kan zondag 15 september yoga meedoen aan yoga.

OERkampement

Overnachten kan: er is een OERkampement met tipi’s voor maximaal zes personen. Dit jaar is er ook plek voor eigen tenten tot twee personen.

Keuring

Het survivalteam TommeTomme is al druk bezig met het bouwen van allerlei obstakels. Het hele parcours wordt gekeurd door OCR International, een brancheorganisatie die op professionele wijze bezig is met OCR (Obstacle Course Racing).

Alle informatie staat op www.stoerdrenthe.nl en op Facebook.