Coevorden – Voetbalvereniging Raptim en hoofdtrainer Bert Doldersum zijn een contractverlenging voor één seizoen overeengekomen. De club uit Coevorden, momenteel trotse koploper in de derde klasse C, en de trainer gaan daarmee in het seizoen 2024/2025 een derde jaar van samenwerking in.

Raptim-voorzitter Marc Ekkelenkamp: “De samenwerking bevalt van alle kanten ontzettend goed en deze willen we graag voortzetten. Ons eerste elftal combineert goed voetbal met veel werklust en energie, dat is terug te zien in de resultaten.” Daarbij is de 1e plek op de ranglijst een mooie bijkomstigheid, maar niet de hoofdreden voor verlenging. “Het past gewoon goed, de combinatie van Bert en de staf, met zowel de selectie en Raptim als club”, aldus de voorzitter.

Ook hoofdbestuurslid technische zaken van Raptim, André Ossel, is blij met de nieuwe overeenkomst. “Sinds de start van Bert in 2022 zien we vanuit de technische commissie een mooie ontwikkeling van ons eerste elftal. Vanuit de visie van Raptim is het daarbij voor ons als club belangrijk om de eerste selectie op te bouwen met veel eigen jeugdspelers en dit lukt goed. Hiermee gaan we graag samen verder, want continuïteit is voor ons jonge elftal een belangrijke factor om verder door te kunnen groeien.”

Zowel Raptim als Bert Doldersum kijken vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking voor de komende anderhalf jaar en hopen met elkaar de doelstellingen te kunnen behalen.