Oosterhesselen – Muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen hield zaterdagavond de Klaverblad Drive-Inshow. Nog maar vier maanden na het bijzondere project ‘The Armed Man’ liet Excelsior weer op voortreffelijke wijze van zich horen.

Het concert startte met de opkomst van alle medewerkende muzikanten in de volle zaal. Het was opvallend hoeveel jeugd daarbij was. Alle geledingen van Excelsior deden mee aan het concert in sporthal De Goorn, ook ditmaal omgetoverd in een concertzaal.

Schoolorkest Muziekmaatjes van basisschool De Woert onder leiding van Janny Kruimink trad als eerste op, gevolgd door twee opleidingsorkesten van Excelsior Oosterhesselen en Crescendo Sleen (geleid door Wilfred Grootenhuis), de jeugdslagwerkers en de slagwerkgroep met als instructeur Gerrit Reijnders en de fanfare met dirigent Pieter Bosma. Het publiek genoot van de muzikale avond en was dan ook niet karig met applaus.

Het thema was Drive-In. Excelsior gaat vooruit, de toekomst in. Met mooie stukken die de tijd van nu aangeven, met muziek die een drive heeft. Daarom heeft de concertcommissie het concert het thema ‘Drive-in’ meegegeven. De presentatie was in handen van dj Ruben (Ruben Logtenberg) en dj Leonie (Leonie Otter-Eising). Tijdens de avond was er een verloting.