De Krim – De politie kreeg zaterdagavond rond acht uur kreeg politie een melding dat er op de Kosseweg in De Krim vanuit een auto geschoten zou zijn op een andere auto met daarin een man (bestuurder) en een vrouw.

De bestuurder van de beschoten auto zou hieraan voorafgaand een ontmoeting hebben met iemand op het Turfstekersplein naar aanleiding van een ontmoeting al eerder op de avond.

Daar aangekomen stopte hij echter niet, maar reed hij door naar de overkant van het kanaal. Toen hij daar wegreed, zou er een auto achter de auto van de bestuurder zijn aangekomen. Er was, aldus de bestuurder, een achtervolging waarbij zijn auto stuk ging en er zou geschoten zijn met een echt vuurwapen of iets wat erop lijkt.

De politie trof de auto waaruit zou zijn geschoten rijdend aan op de Orionstraat. De politie hield de 31-jarige bestuurder uit Hardenberg aan.

De politie is op zoek naar getuigen. Het gaat dan met name om wat er is gebeurd op het Turfstekersplein op zaterdag 22 januari tussen 19.30 en 20.00 uur.

Wie iets heeft gezien, informatie heeft of over beelden beschikt, wordt verzocht dit tipformulier in te vullen of te bellen naar 0900-8844. Anoniem meldingen doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.