Dalen – Afgelopen weekend reisden 21 padelspelers van LTC Dalen richting Marbella voor een trainingsstage. Na donderdagochtend vroeg te zijn vertrokken richting het zonovergoten Zuid-Spanje mochten de mannen en vrouwen na de lunch in Loungebar Hestia direct het warme weer trotseren. Op het programma stonden trainingen van Sven Boele, een Nederlandse speler die in Spanje woont momenteel om zijn padelspel te verbeteren. Sven nam namens Nederland deel aan de EK Padel in Rome. Na een gezamenlijk diner aan de boulevard van Marbella zocht het grootste gedeelte van de groep Hestia nog even op om Ajax-Getafe te bekijken.

De vrijdagochtend stond weer in het teken van trainen en spelen. Na een leerzame ochtend koos het merendeel van de groep ervoor om aan het einde van de middag nog een onderlinge mix-inn te doen op opnieuw een schitterende padellocatie in de regio. Het andere gedeelte koos ervoor om te genieten van al het moois rondom de boulevard van Marbella.

Zaterdag was het matchday voor iedereen. De eerste groep vertrok al op tijd naar Club de Tenis Estepona waar de gastheer voor vijf koppels had gezorgd. Op de derde dag was dit vooral een mentaal zware activiteit. In de meeste partijen konden de Daler padelspelers prima partij geven, al dient gezegd te worden dat de Spanjaarden de betere spelers waren. In de middag was het op Bel Air Tennis & Padel de beurt aan de andere groep. Hier had Otro Nivel gezorgd voor een leuke mix tegenstanders. De zware zaterdag werd afgesloten met een gezamenlijk tapasdiner.

Zondagmorgen keerde de groep na het ontbijtbuffet in Aparthotel Puerto Azul terug naar Dalen. Met een voldaan gevoel kijkt de groep terug op het weekend waar veel werd gelachen,maar ook zeker veel werd geleerd over padel. De komende weken gaan de meeste spelers zich voorbereiden op de competitie die in mei van start zal gaan. Aan de voorjaarscompetitie nemen liefst vijf teams deel.