Coevorden – De Horecadagen Coevorden komen er weer aan: op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus is het feest op de Markt.

HUTS

De aftrap is op donderdag met HUTS, de gamenight van Coevorden. Dat is een avond vol activiteiten en muziek. De entree is gratis. Spelen zijn onder meer Stef Stuntpiloot, Biermarionet, bierpulschuiven en voetbaldarts. Op deze avond maakt dj Pim V zijn debuut. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. De deelname is gratis.

Pump it up

De vrijdagavond heeft als thema ‘Pump it up’. De headliner is Paul Elstak, die drie jaar geleden ook al eens in Coevorden was. Hij is bekend van nummers als ‘Rainbow in the sky’, ‘Love you more’ en Promised Land’. Ook Dune laat van zich horen. Hij boekte hits als ‘Hardcore vibes’, ‘Can’t stop raving’’en ‘Rainbow to the start’. ‘It all started in the nineties’ neemt de feestgangers mee op een wervelende reis naar de jaren negentig met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers. Daarnaast is de lokale dj Jorrin Hulst net als vorig jaar van de partij en ook hij maakt er een feestje van.

Heel Coevorden grilt

‘Heel Coevorden grilt’ staat voor de zaterdagmiddag op het programma. Dat is een groot grillfestijn met natuurlijk heerlijk eten, muziek, drankjes, entertainment en Grillmeisterwedstrijden. Er zijn stands van lokale ondernemers. De Zaak vol Smaak zorgt voor vlees, vis is er bij de stand van het Kasteel en Stadscafé Vancouver bereidt mosselen. Bij de Kaasbank zijn kaasplankjes en Home Made Chocolate heeft een chocoladefontein. De Heeren van Coevorden biedt dessert en Bakkerscafé De Loods levert de broodjes. Er staan voldoende barbecues. Het is mogelijk om een privétafel voor zes personen te reserveren.

Grillmasterwedstrijd

Bij de Grillmeisterwedstrijd wordt gezocht naar de allerbeste grillmeisters. Er zijn twee categorieën: amateur en horeca. Voor vlees, zalm en ingrediënten wordt gezorgd, de deelnemers maken de allerlekkerste hamburgers en zalmmootjes van Coevorden. Er zijn leuke prijzen te winnen.

OERgezellig

Het is op zaterdagavond OERgezellig met de PPM Band en dj Joep. De PPM Band is één van Nederlands beste en gezelligste coverbands. Er is veel interactie, de band speelt alles, ook op verzoek.

Alle informatie staat op de website van de Horecadagen, kaarten kopen en aanmelden voor de activiteiten kan via deze link. Er zijn passe-partouts voor de vrijdag- en zaterdagavond.