Coevorden – Atelier Koekendiefie van Rianne Ekkelenkamp aan de Bentheimerstraat 14 in Coevorden bestaat vijftien jaar en viert dat met open dagen op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september van 10.00 tot 17.00 uur. Het thema is ‘Reis door de seizoenen’. Tijdens de open dagen zijn er diverse aanbiedingen en elke kopende bezoeker krijgt een attentie..

Atelier Koekendiefie is hét adres voor het maken van seizoentafelfiguren, pakketten, allerlei materialen en vilt. In een ruimte achter de winkel wordt gedurende de open dagen getoond wat er allemaal gemaakt kan worden. Daarnaast verkoopt Koekendiefie kraamcadeautjes, door Rianne gemaakte naamslingers, shirts die kunnen worden bedrukt en allerlei andere decoratieartikelen.

Deze maand starten de atelieravonden weer, die eenmaal per veertien dagen worden gehouden. De eerste is op woensdag 20 september. Deelnemers kunnen aan de slag met materialen.

Rianne begon vijftien jaar geleden vanuit huis. Vervolgens verhuisde Koekendiefie naar het centrum en sinds bijna vier jaar is Koekendiefie te vinden aan de Bentheimerstraat 14. Rianne staat regelmatig op beurzen en markten.