Coevorden – Na Rob Stoker, die zaterdag te gast was in The Readshop Coevorden komt Jos Govaarts uit Zweeloo zaterdag 30 november naar de winkel aan de Friesestraat 26, gevolgd door Roelof Speelman uit Coevorden op zaterdag 7 december.

Jos Govaarts

Jos Govaarts vertelde op zaterdag 30 november van 15.00 tot 16.00 uur over zijn debuutroman ‘Krassels’, die in mei verscheen, en zijn passie voor schrijven. Inmiddels werkt hij aan een nieuw boek. Het verhaal speelt zich af in Nieuwlande, waaraan een geschiedenis met een open einde ten grondslag ligt. Het boek ‘Krassels’ gaat over Marcus, een man die met zijn ziel onder de arm loopt. Er klopt iets niet in zijn leven. Zijn vader sterft en hij krijgt een brief en foto in handen, gericht aan Hendrik Tavenier. Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt vele zaken, waaronder ook dingen die hij liever niet had geweten. Wat doen de gebeurtenissen met Marcus? Dat is de grote vraag.

Roelof Speelman

Roelof Speelman presenteert zijn boek ‘Niet naar school’. Hij overhandigt op zaterdag 7 december het eerste exemplaar aan wethouder Jeroen Huizing. Het boek gaat over de hoogbegaafde kinderen Rob en Roan. Als zij in de kelder van hun ouderlijk huis een vastgeroest luik weten te openen, ontdekken ze een kruipruimte die leidt naar de geschiedenis van Coevorden. Roelof is er van 13.00 tot 14.00 uur.