Emmen/Coevorden – Growing Emmen is de broedplaats voor ondernemers met een droom. In een gevarieerde samenstelling van beroepsgroepen, betrokken partners en een inspirerende eigen plek ontmoeten ondernemers elkaar, werken er en delen kennis.

De gemeente Coevorden is partner van Ondernemersbroedplaats Growing Emmen en sluit aan bij initiatieven van de ondernemersbroedplaats en haar partners. Voorbeelden zijn het wekelijkse Ondernemersspreekkuur en Growing Global, een evenement om internationaal ondernemerschap te stimuleren.  Ook de bekende startersdagen en De Ondernemersschool worden in nauwe samenwerking georganiseerd.

Gratis lidmaatschap

Dankzij dit partnerschap kunnen ondernemers uit de gemeente Coevorden laagdrempelig hun netwerk in Zuidoost-Drenthe vergroten en hun ondernemerschap een impuls geven. De gemeente Coevorden neemt lidmaatschappen en werkplekken af bij Growing Emmen waarvan ondernemers mogen maken. Een lidmaatschap en een werkplek zijn voor ondernemers een jaar lang gratis! Aanmelden hiervoor kan via het mailadres bedrijven@coevorden.nl.

Meer informatie staat op de website van Growing Emmen.