Coevorden – In2Dance uit Coevorden deed afgelopen zaterdag mee aan de Noord-Nederlandse kampioenschappen (NNKS) in Heerenveen. Alle tien selectieteams van In2Dance deden mee.

No Name is Noord-Nederlands kampioen geworden in de 19+ democategorie, het hoogste niveau. Het team kreeg veel positieve reacties van onder andere juryleden en coaches van andere teams. Over twee weken doet No Name mee aan de Europese kampioenschappen in Bottrop, Duitsland. Naast No Name gaan ook het Jazzteam, D-Verse, 2tough2beat en 2thelimit naar dit EK Cheer & Dance.

In totaal namen de dansers zes bekers mee naar de Coevorden. Verder behaalde 2thelimit een derde plek in de categorie 9-10 jaar, showteam 2 ‘Jumanji’ werd tweede in de categorie show tot en met 12 jaar en showteam 1 werd in dezelfde categorie derde.

Het Demoteam deed mee in de show categorie 16+ gevorderd en eindigde als tweede. Het Jazzteam werd vierde in de categorie modern 16+ gevorderd.

UDF, D-Verse, new crew en 2tough2beat vielen dit keer niet in de prijzen maar kijken wel terug op een mooie wedstrijddag.

Hoofdfoto: kampioen No Name (eigen foto’s In2Dance).