Sleen – Nicole Hoogenboom geeft dinsdag 17 november van 20.00 tot 21.00 uur een gratis onlinemasterclass via Zoom voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

“Soms is het namelijk best wel eenzaam. Omdat zorgen delen over jouw kind niet makkelijk is in een groep ouders die jouw problemen niet herkent”, aldus Nicole Hoogenboom. “Je kunt hierdoor soms het gevoel hebben altijd overal alleen voor te moeten opdraaien. Helemaal als jouw partner het toch allemaal zo anders beleeft. Wat zou het fijn zijn om jouw zorgen te kunnen en mogen delen met ouders die herkennen, maar vooral erkennen, dat opvoeden niet gaat zoals je verwachtte toen je nog zwanger was. Natuurlijk houd je ontzettend veel van jouw kind, maar dat neemt niet weg dat dit soms best moeilijk kan zijn.”

De deelnemers aan de masterclass krijgen tips, die ervoor zorgen dat zij zich minder eenzaam gaan voelen, dat zij niet langer het gevoel hebben alle ballen in de lucht te moeten houden en waarin zij leren om beter de eigen grenzen aan te geven.”

Aanmelden kan via de mail info@bibliotheekcoevorden.nl. De bibliotheek mailt dan een bericht met daarin de link om deel te nemen

Meer informatie over Nicole Hoogenboom is hier te vinden.