Coevorden – Vandaag hebben Mark & Nick (Mark Bouwers en Nick Arends) in samenwerking met Stichting Ganzenmarkt hun nieuwste muzikale project ‘De Ganzen’ uitgebracht. Dit nummer is een cover van het lied ‘Miss Ganzenhoedster’ van De Zwervers en wordt vergezeld door een mooie videoclip.

Met toestemming van Telstar Music mochten Mark & Nick de originele tekst, geschreven door Bob Adrivane, wat aanpassen. Het nummer werd geproduceerd door de Nederlandstalige artiest Arjan Venemann. De totstandkoming van dit nummer begon met een brainstormsessie samen met de organisatie van de Ganzenmarkt.

Videoclip

Bij het nummer hoort en videoclip, opgenomen in het centrum van Coevorden met een speciaal gastoptreden van burgemeester Renze Bergsma. De huidige Miss Ganzenhoedster Lexi Dost, Mini-Miss Ganzenhoedster Sara Kosse en Mini-Mister Ganzenhoeder Niek Huisman schitteren ook in de video. Het idee en de vidoeclip zijn afkomstig van Jorrin Hulst van JH Production, Tomas Kruit en Bram Bakker en bestuursleden Lennard Bos en Geert Bults van Stichting Ganzenmarkt.

Het nummer ‘De Ganzen’ is een echt feestnummer en meezinger. Verwacht wordt dat het snel uitgroeit tot een favoriet op de Ganzenmarkt en ver daarbuiten.